مدتی پیش بود که وطنمان ایران مورد هجوم رژیم صهیونیستی قرار گرفت و در این میان آذربایجان شرقی و خصوصا تبریز آماج بیشترین حملات بود. جدای از تلفات وارده و خصوصا شهادت جمع زیادی از هموطنانمان در بسیاری از نقاط استان، موضوعی که در این میان نباید از آن غافل شد ضعف شدید شبکه سهند یا همان رادیو و تلوزیون آذربایجان شرقی بود. ضعفی که در این جنگ بیشتر به چشم آمد؛ چرا که با قطع موقتی اینترنت و قطع دسترسی طولانی مدت به فضای مجازی، تنها رسانه ای که در استان می توانست هم جایگاه رسانه ای خود را دوباره به دست بیاورد و هم موثق ترین منبع خبری در آن روزها باشد، صدا و سیمای سهند بود. امری که متاسفانه جامه عمل به خود نپوشید و صدا و سیمای استان عملکرد بسیار ضعیفی از خود به نمایش گذاشت. شهروندان تبریزی که آن روزها هر روز صدای پدافند و بمباران شهر را می شنیدند و قصد گرفتن اخبار موثق در این باره را داشتند، متاسفانه زمانی که به صدا و سیمای استان مراجعه می کردند، با پخش برنامه های از پیش ضبط شده مواجه می شدند و چاره ای جز اینکه به سختی و از برخی کانال های تلگرامی خبر شهر خودشان را پیگیر باشند، نداشتند.
البته این اولین بار نبود که صدا و سیمای استان باخت بزرگی متحمل می شد؛ چرا که در ماجرای سقوط بالگرد رئیس جمهور فقید هم که صدای و سیما می توانست معتبرترین اخبار را در آن برهه زمانی انعکاس دهد، عملکرد بسیار ضعیفی از خود نشان داد و با کمال تعجب این رسانه های ترکیه بودند که زودتر از رسانه استانی خودشان را به محل حادثه رساندند و اقدام به پخش زنده از محل سقوط هلی کوپتر کردند.
واقعیت این است که صدا و سیمای استان علی رغم اینکه از بودجه دولتی بهره می برد، امروز بسیار ضعیف تر از برخی رسانه های رسمی و حتی غیررسمی فعال در فضای مجازی عمل می کند و چند باری هم که می توانست به منبع خبری موثق و مطمئن و سریع مبدل شود، چنین اتفاقی نیفتاد.
انتهای پیام /