به گزارش آذرتیتر، جمعه آینده دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در حالی برگزار میشود که با حضور دکتر مسعود پزشکیان امید تازهای در رگهای عموم مردم به جریان در آمده است.
از این رو و با شعار برای ایران، جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با امضای بیانیهای حمایت خود را از دکتر مسعود پزشکیان اعلام کردند.
متن کامل این بیانیه به این شرح است:
بسمه تعالی
با عنایت به اینکه فرزند خلف آذربایجان و نماینده محترم مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر پزشکیان درانتخابات ریاست جمهوری اعلام نامزدی نمودهاند، به دلیل سابقه بارز ایشان در عدالتخواهی، پاکدستی، تخصص گرایی،صراحت گفتار و شفافیت، آرمانخواهی و اصلاح طلبی، ازایشان اعلام حمایت نموده و از مردم شریف ایران وعلیالخصوص آذربایجان دعوت مینماییم در انتخابات پیشرو مشارکت نموده و با رای به ایشان گامی در راستای بهبود اوضاع اقتصادی، معیشتی، سیاسی و فرهنگی بردارند. همچنین از آقای دکتر پزشکیان تقاضا داریم متعهد گردند درصورت پیروزی در انتخابات، مجدانه پیگیر تحقق مطالبات به حق زیر باشند:
۱- حفظ کرامت انسانی و بهبود معیشت مردم با رفع سایهی تحریمهای ظالمانه، مهار تورم، اصلاح و چرخش نظام اقتصادی از اقتصاد دستوری به اقتصاد آزاد.
۲- بازگشت به آرمانهای انقلاب اسلامی (استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی) با تاکید بر اجرای بدون تنازل قانون اساسی و جلوگیری از اقدامات فرا قانونی برای رفع تبعیضهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و جنسیتی.
۳- اصلاح نظام آموزشی با ایجاد فرصتهای برابر آموزشی برای دانش آموزان اقصی نقاط کشور و کوتاه کردن دست سودجویان از فرآیند نخبه گزینی.
4- فراهم نمودن امکان دسترسی عمومی به نظام سلامت رایگان با پوشش بیمهی همگانی.
5- اجرای اصول معطل مانده قانون اساسی از جمله اصول ۱۵ و ۱۹، به منظور تحقق عدالت.
6- حمایت جدی از گسترش سازمانهای مردم نهاد، تشکلهای صنفی، رسانهها و دسترسی به اینترنت پرسرعت برای کمک به برقراری شفافیت، عدالت، جلوگیری از ظلم به مردم، حفظ محیط زیست و مقابله با فساد.
7- اهتمام ویژه برای احیای دریاچه ارومیه برای اجتناب ازفاجعهی انسانی و زیست محیطی خشک شدن بزرگترین تالاب داخلی کشور و نیز اقدامات جدی جهت مهار آلودگی رود ارس و نابودی جنگل های قره داغ.
8- تاسیس شرکت مس آذربایجان و تکمیل زنجیره تولید و ایجاد صنایع پایین دستی مس سونگون به منظور توسعه اقتصادی و ممانعت از خروج سرمایههای اقتصادی منطقه.
9- بهرهبرداری از پتانسیل منطقهای (همجواری با کشورهای ترکیه، عراق، آذربایجان و ارمنستان، نزدیکی به اروپا) برای شکوفایی اجتماعی و اقتصادی از طریق فعال نمودن ترانزیت کالا و فراهم نمودن مراودات اقتصادی آزاد با همسایگان.
10- اهتمام جدی در تحقق سیاست توسعه متوازن و پایدار ازطریق تمرکززدایی و توجه ویژه به مناطق پیرامونی.
11- صیانت از استقلال دانشگاهها و رعایت اصل شایستهسالاری در برنامه ریزی و مدیریت آموزش عالی و تلاش ویژه برای حفظ و نگهداشت نخبگان در کشور.
انتهای پیام/