1404/09/21

1404/09/21

امام جمعه تبریز:

باید فقط روی پای خود بایستیم

کد خبر : 2073
18:47
1404/09/21

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: ما باید فقط روی پای خود بایستیم و به مردم منطقه کمک کنیم، مقاومت باید پایدار بماند و زمانی آرامش به منطقه بازمی‌گردد که رژیم آدم‌کش و کودک‌کش صهیونیستی از بین برود.

به گزارش آذرتیتر به نقل از ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل در خطبه‌های نماز جمعه تبریز اظهار کرد: برخی می‌گویند مذاکره کنید، همه مشکلات حل می‌شود؛ اما بقیه کشورها مذاکره کردند، چه شد؟ آنها به هیچ چیز معتقد نیستند و شیطانِ مجسم هستند، چنان بلایی بر سر کشورهای عربی و اوکراین آورده‌اند که ابلیس باید در مقابل آنها تعظیم کند.

وی همچنین گفت: طبق تأکیدات رهبر معظم انقلاب، ما موظف به حمایت از دولت هستیم، زیرا موفقیت دولت، موفقیت کشور است، تا جایی که توان داریم کمک می‌کنیم، اما انتظار داریم بیش از این سعی و تلاش شود.

وی تاکید کرد: با این حال، افزایش سرسام‌آور تورم و افزایش قیمت دلار و طلا، شایسته و قابل قبول نیست، باید نظارت بیشتر شود و جلوی این افزایش قیمت‌ها گرفته شود، بسیاری از اقلام هیچ ربطی به دلار ندارند اما گران می‌شوند و در هر مغازه با یک قیمت متفاوت فروخته می‌شوند.

حجت الاسلام مطهری‌اصل گفت: از مسئولان و دولت می‌خواهیم به موضوع تورم و گرانی توجه بیشتری داشته باشند تا فشار بیش از این به مردم وارد نشود، ناراحتی مردم گاه به مواردی منتهی می‌شود که شایسته نیست، مردم این انقلاب را تا امروز نگهداشته‌اند، کشور را ۹۰ میلیون نفر نگه داشتند و در جنگ تحمیلی و جنگ ۱۲ روزه و تحریم‌ها ایستادند، وگرنه ما مسئولین که کاره‌ای نیستیم.

وی ادامه داد: ۲۷ آذر، سالروز شهادت دکتر مفتح است که به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه نام‌گذاری شده است، این نامگذاری به معنی آن نیست که دانشگاه، حوزه شود یا برعکس، زیرا هر یک مسئولیتی دارد، حوزه مسئولیت نگهداشت دروس دینی، اخلاق، منطق، فلسفه و احکام دینی برای مردم را دارد و دانشگاه نیز وظیفه گسترش علوم مربوط به پیشرفت کشور در رشته‌های مختلف را بر عهده دارد.

وی تاکید کرد: وحدت این ۲ یعنی دین جدا از دنیای مردم نیست و دنیای مردم بدون دین نمی‌تواند سعادتمند شود، پیشرفت کشور با اتحاد و توسعه این ۲ بخش میسر است.

امام جمعه تبریز اظهار کرد: در هیأت مذهبی باید شور انقلابی و علاقه‌مندی به مملکت و پیشرفت منطقه و ایران در جوانان باشد و صرفا گریه انداختن کافی نیست، باید از سوی علما و مداحان، مقاومت در هیأت مذهبی برای جوانان تبیین شود.

وی ادامه داد: امروز دشمن دانسته است که با حمله فیزیکی نمی‌تواند موفق شود، پس بر روی معنویات و روح مردم ما تمرکز کرده تا هوا و هوس و شهوت را در بین جوانان اصل قرار دهد و آنان را از معارف دینی و مساجد دور کند و وظیفه ما دفاع در این حوزه است.

وی با تاکید بر دعا برای باران و برف، افزود: قطعاً دعاهایمان اثر دارد، زیرا در دعا، قلب انسان به خدا نرم می‌شود و خود را کوچک می‌بیند و خداوند بنده‌ای را که خود را در مقابل درگاه پروردگار کوچک می‌شمارد، دوست دارد.

امام جمعه تبریز همچنین بر صرفه‌جویی در مصرف آب و انرژی و اجتناب از اسراف و هدررفت آب و انرژی تاکید کرد.

انتهای پیام / 


برچسب های خبر (تگ)

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

ستاک