1404/09/07

1404/09/07

امام جمعه تبریز:

مراکز فرهنگی به نظرات مردم دین دار جامعه توجه داشته باشند

کد خبر : 2041
16:59
1404/09/07

مطهری‌اصل با تذکر به سازمان فرهنگی شهرداری تبریز و اداره ارشاد گفت: بارها اعلام کرده‌ایم که با فیلم، تئاتر و نمایش مخالف نیستیم و انصافاً آثار فاخر بسیاری نیز تولید شده است. اما مراکز فرهنگی، ارشاد و شهرداری باید به نظرات مردم دین‌دار و متدین جامعه توجه داشته باشند، حدود شرعی را رعایت کنند و از عبور از خطوط قرمز پرهیز کنند. حتی اگر برخی آثار از نظر شرعی حرام نباشند، ممکن است با غیرت دینی و فرهنگی مردم به‌ویژه ترک‌ها هم‌راستا نباشند.

امام جمعه تبریز با اشاره به تحولات منطقه، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی بار دیگر تلاش کرده است مقاومت را که مانع اصلی تحقق رویای نیل تا فرات است، از میان بردارد. از ترور فرماندهان حزب‌الله گرفته تا فشار بر سوریه، اشغال بخش‌هایی از این کشور، حملات مکرر به لبنان و کشتار مردم بی‌پناه غزه، همگی نشانگر نیت شوم این رژیم برای مداخله در کشورهای اسلامی و اشغال نیل تا فرات است اما این رژیم باید بداند که این رویا را باید از سر بیرون کند.

به گزارش آذرتیتر، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، جمعه ۷ آذرماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز گفت: ملت‌های مسلمان منطقه و مردم عزیز ایران هرگز اجازه چنین تجاوزی را نخواهند داد و تا عقب‌نشینی کامل دشمن، آرام نخواهند نشست.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته بسیج، بر ضرورت بهره‌گیری از تریبون‌ها و فضای مجازی در راستای تقویت وحدت میان مؤمنان تأکید کرد و گفت: تریبون‌ها و فضای مجازی برای اختلاف‌افکنی نیستند، بلکه نعمت‌هایی برای ایجاد اتحاد و همدلی در میان مؤمنان‌اند. همه ما وظیفه داریم مردم را به وحدت دعوت کنیم، نه به تفرقه.

وی افزود: دشمنی که با تحریم‌های اقتصادی و جنگ اداره کشور بزرگی چون ایران را هدف قرار داده، نشان می‌دهد که ما نیز وظیفه داریم از دولتمردان و رئیس‌جمهور حمایت کنیم. مسئولان نیز باید شبانه‌روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری اصل تصریح کرد: افرادی که از امکانات بیشتری برخوردارند، نباید در مصرف دچار اسراف شوند، بلکه باید از اموال خود برای کمک به دیگران بهره ببرند.

امام جمعه تبریز با اشاره به فرارسیدن ایام رجب، شعبان و رمضان، گفت: در این ماه‌های پرفضیلت، اهل دعا و مناجات باشیم و تلاش کنیم ارتباط خود را با خداوند تقویت کنیم و از او بخواهیم باران رحمتش را بر ما نازل فرماید.

وی با اشاره به روز تکریم مادران و همسران شهدا، اظهار کرد: شهدا حماسه‌سازان این سرزمین‌اند و اکنون مادران و همسران آنان، حماسه‌بانان این میراث گرانبها هستند، همه ما به‌ویژه مسئولان مدیون خانواده‌های شهدا هستیم.

وی با اشاره به ۱۰ آذر، روز مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: مجلس ما مردمی‌ترین مجلس دنیاست. انتظار می‌رود نمایندگان در دو حوزه به مردم خدمت کنند، نخست، تدوین و ابلاغ قوانینی که به نفع مردم باشد و دوم، تسهیل تولید و سرمایه‌گذاری و همچنین نظارت مؤثر بر اجرای قوانین.

امام جمعه تبریز در ادامه با گرامیداشت روز جهانی معلولان، تأکید کرد: معلولان نیازمند توجه ویژه‌اند و نیکوکاران باید با احترام و عزت به آنان کمک کنند.

خطیب نماز جمعه تبریز همچنین به مناسبت روز نیروی دریایی، از ایستادگی مقتدرانه نیروهای ارتش و سپاه در برابر دشمنان قدردانی کرد.

مطهری‌اصل با تذکر به سازمان فرهنگی شهرداری تبریز و اداره ارشاد گفت: بارها اعلام کرده‌ایم که با فیلم، تئاتر و نمایش مخالف نیستیم و انصافاً آثار فاخر بسیاری نیز تولید شده است. اما مراکز فرهنگی، ارشاد و شهرداری باید به نظرات مردم دین‌دار و متدین جامعه توجه داشته باشند، حدود شرعی را رعایت کنند و از عبور از خطوط قرمز پرهیز کنند. حتی اگر برخی آثار از نظر شرعی حرام نباشند، ممکن است با غیرت دینی و فرهنگی مردم به‌ویژه ترک‌ها هم‌راستا نباشند.


برچسب های خبر (تگ)

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

ستاک