1404/07/11

1404/07/11

سومین فرماندار زن در آذربایجان غربی معرفی شد

کد خبر : 1768
21:24
1404/07/11

شهلا تاجفر به عنوان فرماندار ماکو معارفه شد.

به گزارش آذرتیتر به نقل از روابط عمومی فرمانداری ماکو در روز جمعه یازدهم مهر، رسول مقابلی، سرپرست معاونت سیاسی استانداری آذربایجان‌ غربی در جلسه شورای اداری شهرستان ماکو با اشاره به آغاز فعالیت‌های عمرانی در استان به‌ویژه در حوزه راه‌ها گفت: در حالی که سال گذشته اعتبارات جاده‌های استان ۳۸ میلیارد تومان بود، امسال تنها برای جاده ارومیه ـ تبریز ۱۰ هزار میلیارد تومان اختصاص یافته است.

وی با اشاره به روند مطلوب اجرای عملیات تعریض و بهسازی جاده ایواوغلو ـ بازرگان افزود: برای ۶۰ کیلومتر باقی‌مانده این مسیر، با تصویب هیأت دولت از ظرفیت منطقه آزاد ماکو نیز استفاده شده و بر اساس همین مصوبه، دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح اختصاص یافته است.

سرپرست معاونت سیاسی استاندار با بیان اینکه در شاخص‌های توسعه، استان جزو استان‌های انتهای جدول در کشور محسوب می‌شود، تصریح کرد: با اتحاد بی‌نظیر و همراهی مدیران و مسئولان، زیرساخت‌های توسعه استان در حال تکمیل است.

وی تقویت تفکر و ذهن توسعه‌گرا را در کنار توسعه شاخص‌های استان ضروری دانست و گفت: با تغییر رویکردها و هدایت و راهبری استاندار، امروز این استان به کارگاه بزرگ راه‌سازی و اجرای طرح‌های عمرانی تبدیل شده است.

حجت‌الاسلام هاشمی، امام‌جمعه ماکو نیز در این جلسه، مسئولیت‌ها در جمهوری اسلامی را فرصتی برای خدمت به مردم عنوان کرد و گفت: این مسئولیت‌ها نعمتی برای جلب رضایت خداوند و خدمت به مردم است.

شهلا تاج‌فر، فرماندار ماکو نیز در ادامه جلسه با تاکید براینکه باهدف خدمت به مردم، مساعدت به دولت و ثبیت جایگاه واقعی ماکو این مسیولیت را پذیرفتم، گفت: با همراهی همه دلسوزان نظام، برای رشد و توسعه بیش‌ازپیش شهرستان تلاش خواهیم کرد.

همچنین در این مراسم از زحمات رضا رضایی، سرپرست فرمانداری ماکو تقدیر شد. 

انتهای پیام / 


برچسب های خبر (تگ)

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

ستاک