1404/06/14

1404/06/14

شهردار تبریز خبر داد؛

افتتاح و کلنگ‌زنی ۵۴ پروژه عمرانی در تبریز طی هفته دولت

کد خبر : 1554
19:35
1404/06/03

شهردار تبریز از افتتاح و کلنگ‌زنی ۵۴ پروژه عمرانی با اعتبار ۲ هزار و ۵۴۱ میلیارد تومان همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: اوراق مشارکت ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی مترو و اتوبوس نیز همزمان با هفته دولت به فروش رفته است.

به گزارش آذرتیتر، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مدیریت شهری تبریز همزمان با هفته دولت ۴۱ پروژه عمرانی، خدماتی و رفاهی را با ۹۶۰ میلیارد تومان هزینه مورد بهره‌برداری قرار داده و ۱۳ پروژه عمرانی جدید با هزار و ۵۸۱ میلیارد تومان اعتبار در این هفته کلنگ‌زنی خواهد شد.

وی با اشاره به جزئیات پروژه های آماده افتتاح در هفته دولت افزود: پروژه‌های ورزشی شامل سالن‌های چندمنظوره ورزشی و بحران، استخر و زمین چمن، مسیرگشایی‌های بعثت و اتصال میرداماد به ملاصدرا، پروژه‌های فضای سبز و باغات میوه، پروژه‌ فرهنگی کافه کتاب، ایستگاه‌های آتش‌نشانی و فرهنگسرای فرشته از جمله پروژه‌های  آماده افتتاح و بهره‌برداری در هفته دولت سال جاری هستند.

شهردار تبریز با اشاره به اجرای پروژه‌های خدمات عمومی شامل آسفالت، تنظیف و فضای سبز در سطح مناطق دهگانه خاطرنشان کرد: احداث سالن میوه و تره‌بار، کلینیک گل و گیاه، پارک های محله‌ای، پروژه‌های مقاوم‌سازی، بازپیرائی جاده ائل‌گلی، احداث خانه مادر و کودک و ساختمان‌های اداری دیگر پروژه‌های آماده بهره‌برداری شهرداری تبریز در هفته دولت ۱۴۰۴ هستند.

هوشیار همچنین از کلنگ‌زنی ۱۲ پروژه عمرانی در هفته دولت ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: مسیرگشایی ملازینال، مدرسه ۱۲ کلاسه خاوران، آماده‌سازی فاز ۲ شهرک خاوران، مجموعه ورزشی بانوی شهر، فاز اول پارک ۱۰ هکتاری میدان تیر،  باغ‌میوه میدان تیر، تقاطع غیرهمسطح سه‌راهی اهر، احداث چمن ‌مصنوعی، تعریض پل مایان و شروع کفسازی معابر پروژه های آماده کلنگ‌زنی با اعتبار هزار و ۵۸۱ میلیارد تومان اعتبار در هفته دولت هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فروش اوراق مشارکت مترو و اتوبوس گفت:  با پیگیری‌های جدی از سوی بانک مرکزی، مبلغ سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای شهرداری تبریز تخصیص یافت که از این میزان، دو هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان به طرح قطار شهری و ۶۵۰ میلیارد تومان به طرح توسعه ناوگان اتوبوسرانی اختصاص داده شد.

شهردار تبریز با اشاره به اهمیت به کارگیری اوراق مشارکت دولتی برای پیشبرد برنامه‌های مدیریت شهری افزود: با پشتوانه این منابع مالی تکمیل خطوط قطار شهری و توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی مدرن در تبریز شتاب بیشتری می‌گیرد.به گفته وی، شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۴، بودجه ۴۰ هزار میلیارد تومانی را تدوین و در دستور کار قرار داده است که ۷۷ درصد آن عمرانی و ۲۳ درصد جاری است.

انتهای پیام / 

برچسب های خبر (تگ)

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

ستاک