1404/05/05

1404/05/05

مدیرکل فرودگاه های آذربایجان شرقی خبر داد؛

اضافه شدن باکو به پروازهای خارجی فرودگاه تبریز

کد خبر : 1477
17:16
1404/05/04

مدیرکل فرودگاه های آذربایجان شرقی اعلام کرد: پرواز تبریز - باکو و بالعکس به پروازهای خارجی فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز اضافه شد.

به گزارش آذرتیتر به نقل از ایرنا، رامین آذری در این باره گفت: خط پروازی تبریز - باکو و بالعکس پیش از این قرار بود روز ۲۵ خرداد ماه آغاز شود که به دلیل تهاجم رژیم صهیونی به کشورمان لغو شد و با توجه به بازگشت پروازهای فرودگاه های کشور به شرایط عادی، توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) انجام خواهد گرفت.

وی در خصوص وضعیت پروازهای فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز پس از بازگشت به چرخه عملیاتی گفت: اعزام و پذیرش مسافر و بازگشت فرودگاه تبریز به چرخه عملیاتی از روز ۱۴ تیر ماه امسال آغاز شده است و هم اکنون شرکت های هواپیمایی پروازهای خود از این فرودگاه به نقاط مختلف را انجام می دهند.

وی با اعلام اینکه نخستین پرواز تبریز- باکو روز سه شنبه این هفته انجام می شود، افزود: پروازهای تبریز - استانبول نیز به طور رفت و برگشت روزهای شنبه، دوشنبه و پنجشنبه انجام می شود.

مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: هم اکنون ۱۰ شرکت هواپیمایی آتا، ایران ایرتور، کارون، معراج، ماهان، کاسپین، فلای پرشیا، آسمان، قشم ایر و زاگرس در مسیرهای تهران، مشهد، اهواز، عسلویه، بندرعباس، جزیره کیش و شیراز پروازهای خود از فرودگاه تبریز را انجام می دهند.

انتهای پیام /


برچسب های خبر (تگ)

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

ستاک