1404/04/01

1404/04/01

رئیس‌جمهور:

تنها راه پایان جنگ تحمیلی «توقف بی‌قید و شرط» تجاوز دشمن است

کد خبر : 1350
14:02
1404/03/30

رئیس‌جمهور گفت: تنها راه پایان جنگ تحمیلی،«توقف بی‌قید و شرط» تجاوز دشمن است، در غیر این صورت پاسخ‌های ما به دشمن سخت‌تر خواهد بود.

به گزارش آذرتیتر، رئیس جمهور مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود درفضای مجازی، نوشت: ‌ما همواره در پی صلح و آرامش بوده‌ایم، اما در شرایط فعلی تنها راه پایان جنگ تحمیلی، «توقف بی‌قید و شرط» تجاوز دشمن و تضمین قطعی برای پایان ماجراجویی‌های تروریست‌های صهیونیستی برای همیشه است.

وی در پایان مطلب خود آورده است: در غیر این صورت پاسخ‌های ما به دشمن سخت‌تر و پشیمان‌کننده‌تر است.»

به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

انتهای پیام / 


برچسب های خبر (تگ)

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

ستاک