1404/01/30

1404/01/30

حکم اعدام تتلو در مرحله فرجام‌خواهی است

کد خبر : 1165
13:10
1404/01/27

سخنگوی قوه قضاییه از صدور حکم اعدام برای امیر تتلو خبر داد و گفت: این حکم در مرحله فرجام خواهی در دیوان عالی است و هنوز قطعیت یا نقض این حکم اعلام نشده است.

اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه در نخستین نشست خبری خود در سال ۱۴۰۴ با اصحاب رسانه در پاسخ به پرسشی مبنی بر انتشار نامه امیرحسین مقصودلو که گفته یک ماه دیگر اعدام می‌شود، گفت: نام‌برده به اتهام تشویق به فساد و فحشا از شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم شده که در حال گذراندن دوره حبس است؛ ضمناً به اتهام توهین به مقدسات در شعبه نهم دادگاه کیفری یک، به ۵ سال حبس محکوم شده بود.
وی ادامه داد: این رای توسط دادستانی تهران مورد فرجام قرار گرفت و به شعبه 9 دیوان عالی کشور ارجاع و در آنجا رای نقض شد و به شعبه هم عرض که شعبه شش بود ارجاع شد.
جهانگیر گفت: در شعبه 6 دادگاه کیفری یک، بزه انتسابی در مورد نامبرده محرز شناخته شد و با استناد به ماده ۲۶۲ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۹۲ و ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی حکم اعدام نام‌برده صادر شد و حکم باتوجه‌به فرجام که صورت‌گرفته در دیوان عالی کشور در حال رسیدگی است و هنوز قطعیت یا نقض یا ابرامش اعلام نشده و  منتظریم تا نتیجه دیوان عالی کشور اعلام و بعد اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد گرفت لذا هرگونه اطلاع‌رسانی قبل از اینکه دیوان عالی آن را بگوید مورد تأیید نیست.
منبع: فارس
 

برچسب های خبر (تگ)

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

ستاک