به گزارش آذرتیتر: روح الله رشیدی را میتوان تنها عضو شورای ششم کلانشهر تبریز دانست که تعامل بین مسئولان و رسانهها را به شکلی درخور حفظ کرده است.
رشیدی برای دهمین بار خود را در برابر رسانهها و سوالات خبرنگاران قرار داد تا هر آنچه که لازم است رسانه و در نهایت مردم از او جویا شوند را ، بپرسند.
وی در ابتدای صحبتهای خود گفت: در برههای از تاریخ هستیم که تحولات زیاد و مهمی در منطقه و جهان در حال رخ دادن است و اساساً من و امثال من جایی در این تحولات و کانون خبرها نداریم اما به رسم پاسخگویی و روشنگری به رسانهها و مردم امروز در دهمین نشست خبری خود در خدمت رسانهها هستیم.
این عضو شورای شهر در توضیح گزارشی از فعالیتهای خود گفت: در ۲۱۵ جلسهای که شورای ششم برگزار کرده است هیچ غیبتی نداشتهام و فقط یک جلسه را به دلیل ماموریتی که شورا به اینجانب سپرده بود از دست دادم. در طول این مدت ۸۳ مورد تذکر رسمی داشتم و تعداد تذکرات شفاهی هم به بیش از صد مورد رسیده است.
رشیدی همچنین در خصوص فعالیت در کمسیونهای که وی عضو آنها است نیز توضیحاتی ارائه داد؛ وی در این خصوص گفت: در مرکز پژوهشهای شورای شهر صد عنوان پژوهش انجام یافته است که کتابچهای با عنوان صد طرح پژوهشی در هفته پژوهش عرضه خواهد شد که شامل ۳۰۰ پرسش اساسی در قالب صد طرح پژوهشی است. همچنین ۸۷ عنوان گزارش پژوهشی را به شورا تسلیم کردهایم که در خصوص آنها اتخاذ تصمیم کنند.
وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر بی احترامیهای پیدرپی شهردار کلانشهر تبریز به شورای شهر تبریز و اتخاذ تصمیمات خارج از اختیار، که بزرگترین آنها فاجعه باغ گلستان بود گفت: صحبتهای ما کاملا روشن بود؛ مخاطب ما نیروی انتظامی نبود و نیروی انتظامی هم شمشیری را روی گلوی شهردار نگذاشته بود که من دقیقا همان زمین را میخواهم. شهردار و مجموعهی شهرداری حق این هبه و بخشش را نداشت و هرگونه واگذاری باید از طریق شورا انجام میگرفت.
از ظرفیت سیاستگذاری و نظارت شورای ششم استفاده نشد؛ ماجرای باغ گلستان به عنوان یک از تاریکترین تاریخهای مدیریت این شهر یاد خواهد شد.
این دو سطر را میتوان اساسیترین نکته پاسخ رشیدی به خبرنگار آذرتیتر دانست که از او پرسید:
با توجه به رسیدن شورا به سال آخر و پررنگتر شدن حمایتهای حامیان شهردار، برای کنترل وی از چه ابزارهای قانونی استفاده خواهید کرد؟
رشیدی معتقد است که از ظرفیتهای سیاستگذاری و نظارتی شورای ششم استفاده نشد و شهردار تبریز در ماجرای باغ گلستان اساساً شورا و جایگاه آن را ندید. وی گفت: ماجرای باغ گلستان برای همیشه و به عنوان یکی از تاریکترین تاریخهای مدیریت شهری ثبت در اذهان ثبت خواهد شد و دامن نامهای بسیاری را خواهد گرفت.