آذرتیتر: دکتر ارسلان پاشاپور، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان بیان کرد: این دارو فرمولاسیونی حاوی آمورلفین است که در آن آمورلفین درون نوعی پلیمر قرار داده میشود تا بصورت آهسته رهش روی ناخن رهاسازی شود. آمورلفین جهت درمان اونیکومیکوزیس استفاده میشود که نوعی عفونت قارچی انگشتان پا و دست است. بیشتر محصولات موجود در بازار به صورت محلول است که به سرعت پاک شده و اثربخشی خود را از دست میدهند، ولی این دارو به صورت لاک بوده، روی ناخن قرار میگیرد و بعد از خشک شدن دارو را به آرامی رهاسازی میکند.
پاشاپور ادامه داد: این دارو چسبندگی بالایی روی ناخن داشته و بیرنگ است. اکنون مجوزهای لازم گرفته شد و منتظر تاییدیه سازمان غذا و دارو هستیم. از آنجایی که بافت ناخن مرده است، داروهای ضدقارچ رایج اثر زیادی روی آن ندارند، در حالی که این فرمولاسیون بسیار مؤثر است.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان یادآور شد: گاهی در بیماران دیابتی تغییر شکل ناخن اتفاق میافتد که این موضوع در اثر عفونت قارچ رخ میدهد که این دارو میتواند به این بیماران کمک شایانی کند تا ریسک آلودگی را به حداقل رساند و درمان سریعتری را نیز برای آنها به دنبال دارد.
بنا به گفته پاشاپور، توسعه این داروی میکرومقیاس در قالب یکی از برنامههای حمایتی ستاد نانو موسوم به رینکست انجام شده است. برنامه توسعه درونزا ریسک تحقیق و توسعه را در شرکتها کاهش داده و آنها را به زایش و نوآوری محصولات ترغیب میکند.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی از پیشبینی فروش ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار عدد از این دارو در سال اول عرضه آن خبر داد.
منبع: خبرگزاری ایسنا