نسخه چاپی خبر

دلیل توقف اجرای پروژه گاوداری آبش احمد چیست؟

کد خبر : 66
15:34
1402/10/02


مشاهدات میدانی از محل اجرای پروژه و صحبت های اهالی و عشایر اطراف محل پروژه نشان می دهد که گاوداری وعده داده شده به مردم منطقه که قرار بود ۵۰۰ نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار کرده و گره کوچکی از مشکل اشتغال در این منطقه را باز کند، متوقف شده و تنها کار صورت گرفته فنس کشی محوطه زمین تحویلی به این شرکت می باشد.


«هر مشکلی هست دنبال می کنیم. کمک می کنیم به سرعت و بدون توقف کار را پیش ببرید. اصفهانی کار کنید». این متن قسمتی از سخنان خرم استاندار آذربایجان شرقی خطاب به مدیرعاملی اصفهانی شرکت کشت و دامداری فکا وابسته به شرکت سرمایه گذاری شستا است. اسفند سال ۱۴۰۰ یعنی حدود ۱۸ ماه پیش بود که مراسم کلنگ زنی گاوداری ۶۰۰۰ راسی در قسمتی از اراضی ملی آبش احمد با حضور مقامات بلندپایه استانی و شهرستانی انجام شد و بر اساس اخبار منتشره قرار بر این شد که این پروژه در ۲۴ ماه به بهره برداری برسد. البته عملیات مربوط به خط کشی و آماده سازی محل احداث گاوداری از اویل سال ۱۴۰۰ آغاز گردیده و در خرداد همان سال نیز حاتمی نماینده مردم کلیبر، هوراند و آبش احمد به همراه فرماندار، معاون فرماندار و بخشدار آبش احمد ضمن بازدید از محل پروژه تاکید می کنند که این طرح در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برسد. بر اساس خبر منتشره در کانال رسمی اطلاع رسانی حاتمی نماینده مردم منطقه، در شهریور همان سال وی جلسه ای با نماینده شرکت شستا در محل جهاد کشاورزی کلیبر داشته و تفاهمنامه و تحویل زمین مربوط به گاوداری به امضای طرفین رسیده است.

مشاهدات میدانی از محل اجرای پروژه و صحبت های اهالی و عشایر اطراف محل پروژه نشان می دهد که گاوداری وعده داده شده به مردم منطقه که قرار بود ۵۰۰ نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار کرده و گره کوچکی از مشکل اشتغال در این منطقه را باز کند، متوقف شده و تنها کار صورت گرفته فنس کشی محوطه زمین تحویلی به این شرکت می باشد. تنها چیزی هم که در این زمین مشاهده می شود یک کانکس مربوط به کارگران اجرای پروژه است. هر چند مشاهدات میدانی چند باره نشان می دهد که کارگر یا کارگرانی در محل اجرای پروژه حضور نداشته اند. صحبت های یکی از مسئولین شهرستانی درباره این موضوع نیز تایید توقف و در بهترین حالت کندی اجرای پروژه را نشان می دهد چرا که با گذشت ۱۸ ماه و به گفته این مسئول شهرستانی، پروژه پیشرفت ۱۰ الی ۱۵ درصدی داشته که این پیشرفت اعلام شده هم مربوط به همان فنس کشی های انجام شده است.

حال با گذشت ۱۸ ماه از آغاز رسمی اجرای پروژه و تاکیدات استاندار آذربایجان شرقی و نماینده مردم منطقه، سوالی که می توان پرسید این است که‌ چرا و به چه علتی چنین پروژه ای که استفاده تبلیغاتی بسیاری نیز از آن در باب حل مشکل اشتغال در منطقه شده است، متوقف شده و در خوشبینانه ترین حالت ممکن چنین به کندی و ناامید کننده پیش می رود؟ به نظر خرم، استاندار آذربایجان شرقی و حاتمی نماینده مردم منطقه که کلنگ زنان شروع طرح نیز بوده اند و قول مساعدت و پیگیری شروع به کار این گاوداری در حداقل زمان ممکن را داده اند بایستی در این مورد پاسخ قانع کننده ای برای مردم منطقه و استان بدهند.

نویسنده : مدیرسایت
ستاک