به گزارش آذرتیتر، تیمهای فوتبال تراکتور و پرسپولیس تهران از ساعت ۱۶:۱۵ پنجشنبه در ورزشگاه یادگار امام تبریزدر چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال کشور به مصاف هم رفتند که این دیدار…
تراکتور این بازی را طوفانی آغاز کرده و از ابتدای بازی با حملات پی در پی خود درصدد باز کردن دروازه پرسپولیس بود که یکی از این حملات در دقیقه ۵ بازی رخ داد جایی که مهدی ترابی با شلیکی سنگین دروازه حریف را نشانه رفت اما درخشش پیام نیازمند مانع از فروپاشی زودهنگام دروازه پرسپولیس شد.
در ادامه حملات این بار مهدی هاشمنژاد با اشتباه خط دفاعی حریف صاحب تک به تک شد که به طرز عجیبی وی این موقعیت را هدر داد تا نیازمند برای دومین بار اجازه ندهد تراکتور به گل برسد.
پس از فشار تراکتور، بازی برای دقایقی آرام شد و تا اواسط نیمه نخست به همین شکل ادامه یافت تا اینکه در دقیقه ۴۳ مهدی ترابی با ضربه قیچی برگردان دروازه پرسپولیس را تهدید کرد که توپ با اختلاف اندکی از کنار دروازه به بیرون رفت و نیمه نخست بدون اینکه توپی از خط دروازهها عبور کند به اتمام رسید.
نیمه دوم هم همانند نیمه نخست با حملات تراکتور شروع شد و دقایق نخستین دو موقعیت به سود میزبان ایجاد شد اما تبدیل به گل نشد تا اینکه مهدی ترابی در دقیقه ۵۷ از روی ضربه ایستگاهی با سوپرگلی دیدنی دروازه نیازمند را باز کرد تا بازی یک بر صفر به سود تراکتورشود.
در ادامه بازی نیز سرخپوشان نبض بازی را در دست گرفته و مانع از خلق موقعیت پرسپولیسیها شدند اما پرسپولیس در دقیقه ۹۰ + ۵ توسط حسین کنعانی زادگان به گل تساوی دست یافت تا بازی به وقتهای اضافی برود.
در دقایق اضافی اول نیز امیرحسین حسین زاده موقعیتی بسیار خوبرا به دست آورد اما با ضربهای چیپ توپ را به بیرون فرستاد تا بازی همچنان یک بر یک ادامه پیدا کند. در ادامه محمد نادری با خطا بر روی بازیکن حریف با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد.
در وقتهای اضافی هم اتفاقخاصی رخ نداد تا بازی به ضربات پنالتی کشیده شود.
در ضربات پنالتی نیز، تراکتور با درخشش علیرضا بیرانوند به برتری رسید تا این بازی با دراماتیکترین حالت ممکن برای پرشورها به پایان برسد.
انتهای پیام/