نسخه چاپی خبر

سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی مطرح کرد؛
بی‌اثر بودن ماسک‌های معمولی در جلوگیری از ورود آلاینده‌های هوا به بدن

کد خبر : 2030
11:12
1404/09/04


سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی با اشاره به افزایش بیماران تنفسی و قلبی در پی آلودگی هوا گفت: ماسک‌های معمولی و پارچه‌ای توان جلوگیری از ورود ذرات آلاینده را ندارند و تنها ماسک‌های «N99 و FFP2 » استاندارد، کارایی لازم را دارند.


به گزارش آذرتیتر، وحید شادی‌نیا  با اشاره به وضعیت آلودگی هوا  گفت: تعداد بیماران قلبی و تنفسی رو به افزایش است و در صورت ادامه این شرایط،تعداد بیشتر هم خواهد شد.

وی گفت: آلودگی هوا به‌ویژه برای افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای خطرساز است و علائمی مانند تنگی نفس، درد قفسه سینه، سردرد و تشدید مشکلات قلبی و ریوی از جمله مواردی است که بیشترین گزارش را داشته است.

شادی‌نیا، گروه‌های حساس از جمله سالمندان، کودکان، بیماران دیابتی، زنان باردار و افراد دارای بیماری‌های قلبی‌ ریوی یا ضعف سیستم ایمنی را در معرض بیشترین آسیب دانست و تأکید کرد: این افراد باید از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

وی همچنین از شهروندان درخواست کرد برای جلوگیری از تشدید آلودگی و تسهیل امدادرسانی، از تردد غیرضروری با خودروهای شخصی پرهیز کنند و در صورت اجبار به خروج از منزل، شیشه خودرو را بسته و تهویه داخلی را فعال نگه دارند.

سخنگوی اورژانس خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده هرگونه علامت تنفسی یا قلبی، تماس فوری با اورژانس ۱۱۵ ضروری است.

انتهای پیام / 


نویسنده : آذرتیتر
ستاک