نسخه چاپی خبر

طرز تهیه دمی گوجه بدون گوشت

کد خبر : 1228
16:04
1404/02/11


دمی گوجه بدون یکی از غذاهای سریع است که در مواقع کمبود وقت می توان تهیه و نوش جان بفرمائید.



سرعت زندگی در عصر حاضر سبب شده است تا تمایل به غذاهای سریع پخت بیشتر شود برای همین در این مطلب طرز تهیه دمی گوجه را به شما آموزش می دهیم.
مراحل تهیه
 اول پیاز و رنده میکنیم و آن را بدون روغن تفت میدهیم تا آب پیاز کشیده شود وقتی کشیده شد پیاز شروع می کند تا به ظرف بچسبد.
مراحل بعدی پخت به ترتیب زیر است:
  1. کمی روغن یا کره یا روغن حیوانی به پیاز اضافه کنید و آن را بدون هیچ ادویه ای سرخ کنید تا به این مرحله از سرخ شدن برسد
 
  1. در مرحله بعدی سیب زمینی را که نگینی خرد کرده ایم، اضافه میکنیم و همراه با پیاز در حد 1 دقیقه تفت میدهیم و بعد از  1 دقیقه ادویه ها ا به آن اضافه میکنیم
 
  1. وقتی که سیب زمینی به خوبی تفت خورد گوجه ها را نگینی خرد کرده  و به ظرف  اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا گوجه ها آب بیندازد.
 
  1. حالا رب را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا خامی رب گرفته شود بعد از آن زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.
 
 
  1.  در آخر 2 لیوان آب‌جوش به مواد اضافه میکنیم و برنجی که  را  شستیم داخل  قابلمه می ریزیم تا با مواد بجوشد و آب برنج کشیده بشود (بعد از شستن برنج باید آب آن را کاملا بگیریم چون در غیر اینصورت برنج خمیر می شود)
  2.  اگر تمایل داشتید کف قابلمه ته دیگ بندازید و بعد با شعله کم بگذارید تا نیم ساعت دم کشیده و آماده سرو شود.

نویسنده : آذرتیتر
ستاک