نمایش 1 - 14 از 27
- کاروان سوگواری تبریز در مسیر شام 11 views
- تراکتور مالک بومی می خواهد 9 views
- بلیت فروشی دیدار تراکتور – استقلال آغاز شد 9 views
- شانزدهمین جشنواره تئاتر کوتاه ارسباران به کار خود پایان داد 8 views
- در برخی خانواده های ایرانی نگهداری سگ جایگزین فرزندآوری شده است 7 views
- اصغر یوسفینژاد؛ ترور نافرجام يك فيلمساز 7 views
- شهردار تبریز، مهمان لیلی و مجنون 7 views
- مراغه دومین شهر از نظر حاشیهنشینی در آذربایجانشرقی است 6 views
- پیام توییتری امیرعبداللهیان برای مقامات کاخ سفید 5 views
- وضعیت کارکنان تعدیل شده فروشگاه رفاه تبریز 5 views
- فروشندگان سکه تقلبی در مرند دستگیر شدند
- مدارس شهرستانهای تبریز و اسکو برای سومین روز پیاپی غیرحضوری است
- نمایش «دروغ» روی صحنه رفت
- ریحانی دروغ را به صحنه میبرد
- این جاده ناتنی است
- جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچه بان پایان یافت
- همایش علمی جبار باغچهبان در مرند برگزار شد
- اولین ارتباط من با تئاتر در مدرسه بود
- آخرین روز جشنواره تئاتر باغچهبان به پایان رسید
- رونمایی از ترجمه نمایشنامه “جنگل”
- افتتاحیه دومین جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچهبان مرند
- آغاز راه یک کارگردان جوان
- نامهربانی با یار مهربان

نماینده مجلس:
ازدواج زودهنگام بزرگترین ظلم علیه زنان است

به گزارش آذرتیتر به نقل از ایرنا، معصومه آقاپور روز پنجشنبه در همایش منع خشونت علیه زنان در تالار پتروشیمی تبریز، افزود: اینکه آمارهای رسمی آذربایجان شرقی را از لحاظ ازدواج های زودهنگام در رده دوم کشوری می بینیم درد عمیقی وجود ما را در بر می گیرد و این درد بزرگ جامعه کنونی ماست و علما، وکلا و حقوق دانان و فرهنگیان جامعه باید راهکارهای عملی و منطقی برای زدودن این چهره زشت از جامعه ارایه دهند.
وی از اینکه در پاره ای از موارد ازدواج دختران زیر ۱۲ سال در برخی از روستاهای آذربایجان شرقی به ثبت می رسد، ابراز تاسف و گلایه کرد.
آقاپور، ریشه و دلیل اصلی وجود ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی متوجه زنان را گروه بندی های موجود در جامعه بر اساس سنتی و مدرن دانست و اظهار داشت: این گروه بندی ها مناسبات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را دگرگون کرده و منجر به بروز انواع آسیب ها شده است.
وی با اشاره به اینکه مردسالاری در جامعه ایرانی با قرون قبل از اسلام بر می گردد، از اینکه چنین رویه ای هنوز در بسیاری از شهرها و روستاها ادامه دارد ابراز تاسف کرد و گفت: این رویه حتی در بخش مدرن جامعه نیز رواج دارد و این بخش از جامعه اگر برای زنان حق و حقوقی قایل هستند بیشتر جنبه تشریفانی و نمادین دارد که نمونه های بسیاری از آن را می توان ارایه کرد.
آقاپور افزود: برای نمونه دستور و ابلاغ رییس جمهوری مبنی بر استفاده ۳۰ درصدی از زنان جامعه در بخش مدیریت ها هنوز به جایی نرسیده است هر چند ما معتقدیم این حضور سیاسی و اجتماعی باید در سطح تصمیم سازی ها وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه خشونت علیه زنان تنها مربوط به خشونت های جسمی و فیزیکی نیست، خشونت های روحی و روانی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و حتی سیاسی را از جمله این خشونت ها علیه نیمی از جامعه ایرانی بیان کرد.
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی ، تلاش برای ایجاد اعتماد در بین زنان برای کسب حق و حقوق خود را لازم دانست و ادامه داد: متاسفانه بیشتر زنان به دلیل ترس و واهمه از ابراز عقیده و بیان خشونت های علیه خود، از اینکه به مراجع مربوطه مثل نیروی انتظامی و بهزیستی مراجعه کنند، به شدت استرس و واهمه دارند و باید این وضعیت به سامان برسد.
آقاپور، آموزش فرهنگ سازش و تلاش برای ترویج آنرا را از ملزومات کاهش خشونت علیه زنان قلمداد کرد و گفت: طبق آمارهای موجود در ۲ سال اخیر خشونت علیه زنان در ایران ۵ درصد افزایش یافته است که می توان با فرهنگ سازی برای کاهش این ارقام وارد عرصه شد.
به گفته وی دلیل اصلی و اساس خشونت علیه زنان در ایران متوجه مسایل اقتصادی جامعه است که باید تلاش شود تا با تقویت بنیه های اقتصادی خانواده ها این امر ناپسند در کشور رو به کاهش بگذارد.
ارسال نظر