نمایش 1 - 14 از 27
- کاروان سوگواری تبریز در مسیر شام 11 views
- تراکتور مالک بومی می خواهد 9 views
- بلیت فروشی دیدار تراکتور – استقلال آغاز شد 9 views
- شانزدهمین جشنواره تئاتر کوتاه ارسباران به کار خود پایان داد 8 views
- در برخی خانواده های ایرانی نگهداری سگ جایگزین فرزندآوری شده است 7 views
- شهردار تبریز، مهمان لیلی و مجنون 7 views
- اصغر یوسفینژاد؛ ترور نافرجام يك فيلمساز 6 views
- مراغه دومین شهر از نظر حاشیهنشینی در آذربایجانشرقی است 6 views
- پیام توییتری امیرعبداللهیان برای مقامات کاخ سفید 5 views
- وضعیت کارکنان تعدیل شده فروشگاه رفاه تبریز 5 views
- فروشندگان سکه تقلبی در مرند دستگیر شدند
- مدارس شهرستانهای تبریز و اسکو برای سومین روز پیاپی غیرحضوری است
- نمایش «دروغ» روی صحنه رفت
- ریحانی دروغ را به صحنه میبرد
- این جاده ناتنی است
- جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچه بان پایان یافت
- همایش علمی جبار باغچهبان در مرند برگزار شد
- اولین ارتباط من با تئاتر در مدرسه بود
- آخرین روز جشنواره تئاتر باغچهبان به پایان رسید
- رونمایی از ترجمه نمایشنامه “جنگل”
- افتتاحیه دومین جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچهبان مرند
- آغاز راه یک کارگردان جوان
- نامهربانی با یار مهربان

لزوم ساماندهی مطبهای پزشکان در کلانشهر تبریز

سرپرست معاونت اجتماعی دادگستری کل آذربایجان شرقی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز موظف به ساماندهی مطبهای پزشکان است.
به گزارش اذرتیتر به نقل از خبرگزاری صداو سیما؛ احمد موقری در جلسه پیگیری آخرین وضعیت شهرک سلامت و ساماندهی خدمات پزشکی تبریز افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز باید تدابیر و تمهیدات لازم را به منظور سیاست گذاری مبنی بر تمرکززدایی مراکز درمانی و تشخیصی از هسته مرکزی شهر انجام دهد.
وی ایجاد نظام جامع ارجاع دهی سلامت و اهمیت آن در مراقبتهای بهداشتی و توزیع عادلانه مراکز درمانی در شهر تبریز و ارائه عملکرد و نتیجه این اقدامات به دادگستری آذربایجان شرقی را از دیگر ماموریتهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای کاهش بار ترافیکی هسته مرکزی شهر عنوان کرد.
موقری ادامه داد: به منظور نحوه ساماندهی صدور پروانه برای واحدهای پزشکی جلسهای با حضور سازمان نظام پزشکی آذربایجان شرقی باید برگزار شود تا جزئیات آن مورد بررسی و مفاد آن تدوین شود.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی بر ایجاد شهرک سلامت تبریز در مکان مناسب با اولویت بخشهای دولتی تاکید کرد.
وی با اشاره به معضل ترافیک کلانشهر تبریز به دلیل تمرکز و تجمع مطبهای پزشکی و مراکز درمانی گفت: با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع ترافیک سنگین مرکز شهر و تراکم مراکز درمانی، کلینیک ها، آزمایشگاها و مطبهای پزشکی لزوم احداث شهرکهای سلامت و پرهیز از تمرکز مطب پزشکان مرکز شهر ضرورت دارد.
در این نشست مقرر شد نحوه هماهنگی برای احداث شهرک سلامت و دلالت مطبها و مراکز درمانی به مناطق از پیش تعیین شده در جلسات بعدی بررسی و موانعی که میتواند در این مسیر محدودیتی ایجاد کند، از طرف دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سازمان نظام پزشکی و شهرداری برای ارایه خدمات اولیه شناسایی و مرتفع شود.
همچنین زمان بندی استفاده از بستر و ظرفیت ایجاد شده در شهرک سلامت اعلام و به تبع آن دانشگاه علوم پزشکی تبریز از این بستر و ظرفیت استفاده کرده و با فراهم شدن زیرساختهای آن، مراکز درمانی و تشخیصی خود را به نقاط از پیش تعیین شده منتقل کند.
بر این اساس شهرداری تبریز موظف شد مناطقی از شهر را که به عنوان کاربری درمانی تعیین و در طرح جامع تفصیلی نیز پیش بینی شده است به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی ارسال کند.
بیشتر مطبها و ساختمانهای پزشکی شهر تبریز در خیابانهای مرکزی این شهر قرار دارند و از علل اصلی ترافیک در این شهر محسوب میشوند.
ارسال نظر