
۵۰ درصد معادن اهر راکد هستند

فرماندار شهرستان اهر با بیان اینکه ۵۰ درصد معادن دارای پروانه شهرستان غیرفعال و راکد هستند، گفت: اکتشاف و بهره برداری از معادن شهرستان اهر جزو اولویتها میباشد.
به گزارش آذرتیتر به نقل از ایرنا، ابوالفضل غنی زاده روز پنجشنبه در جلسه شورای معادن شهرستان اظهار کرد: در شهرستان اهر ۱۶ معدن دارای پروانه بهره برداری وجود دارد که هشت معدن فعال و هشت معدن دیگر هم غیر فعال می باشد.
وی با اشاره به وجود ۱۵ معدن دارای پروانه اکتشاف که تاکنون هیچ اقدامی نشده است، افزود: صاحبان معادن غیر فعال که از دهه های گذشته دارای پروانه بهره برداری و یا پروانه اکتشاف می باشند ولی تاکنون اقدامی نکرده اند، لازم است نسبت به فعال کردن معادن در دست خود اقدام کنند در غیر این صورت، با صورت جلسه به شورای معادن استان ارسال خواهد شد تا تصمیمات لازم اتخاذ شود.
غنی زاده خاطرنشان کرد: از صاحبان معادن دارای پروانه بهره برداری و یا پروانه اکتشاف انتظار داریم در راستای اشتغال زایی و ارزش افزوده و توسعه اقتصادی شهرستان اهر نسبت به فعال کردن این معادن اقدام کنند.
فرماندار اهر همچنین خواستار استقرار دفاتر مرکزی و حساب بانکی و پرونده های مالیاتی معادن در شهرستان اهر شد و از راه اندازی خانه صنعت و معدن شهرستان اهر در راستای پیگیری مسایل و مشکلات معادن و صنایع در آینده نزدیک خبر داد.
پهنه های معدنی ثبت شده راکد به دولت بازگردانده می شود
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهر نیز با قدردانی از تلاشهای فرماندار برای فعالسازی معادن راکد و رفع موانع معادن فعال افزود: بر اساس قانون، پهنههای معدنی ثبت شده در صورت عدم فعال سازی و بهرهبرداری به مالکیت دولت بازگردانده میشود و اگر به تعهدات خود نیز عمل نکنند تخطی از قوانین محسوب میگردد.
علی فاضلی خاطرنشان کرد: معادن که به عنوان انفال و ثروت و منافع عمومی به سرمایه گذاران واگذار می شود در راستای ایجاد اشتغال و بهره وری است.
وی ادامه داد: ثبت پهنههای معدنی به نام اشخاص و فروش آن با قیمتهای نجومی به غیر در واقع خیانت به کشور است، لذا بایستی پروانههای صادره بهرهبرداری معادن جهت فعال سازی پیگیری و از خرید و فروش پهنههای معدنی جلوگیری شود.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهر با بیان اینکه دستگاه قضایی و امنیتی با افرادی که بخواهند از معادن باج خواهی کنند برخورد قاطع می کنند، گفت: هر کسی در هر مقام و جایگاهی باشد و بخواهد از معادن شهرستان باج خواهی و یا از آنها اخاذی کند، مطمئن باشد که از سوی دادستانی و دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی پیگیری و طبق قانون برخورد قاطع خواهد شد.
فاضلی بر لزوم جبران خسارت ناشی از فعالیتهای معدنی از سوی معادن شهرستان اهر تاکید و خاطرنشان کرد: گاهی اوقات فعالیتهای معدنی اعم از شن، ماسه و مس منجر به تخریب جاده یا منابع طبیعی میشود، از این رو دستگاههای اجرایی مسوول بایستی معادن را طبق قانون نسبت به جبران خسارت الزام کنند.
ارسال نظر
نمایش 1 - 14 از 27
- گام های آسان برای تقویت حافظه 4 views
- گشایش روزنه امیدی در آموزش و پرورش 4 views
- تربیت انسان های تک بعدی چالش پیش روی آموزش و پرورش 4 views
- اصلاحات قیام باید در عالم نسوان هم نفوذ پیدا نماید/نگاهی به دیدگاه شیخ محمد خیابانی درباره زنان 4 views
- ورنی بافی؛ هنر صنعتی نیازمند حمایت جدی 3 views
- ۵۰ درصد سطح زیر کشت محصولات کشور با معضل شوری مواجه هستند 3 views
- کاروان سوگواری تبریز در مسیر شام 2 views
- تثبیت جمعیت هشترود بعد از ۵۰ سال 2 views
- ابراز همدردی استاندار آذربایجان شرقی با دولت و ملت آذربایجان 2 views
- به جای خودرو مدیر وارد کنیم 2 views
- تولید کیف و کفش دست دوز از چرم ماهی قزل آلا در آذربایجان شرقی
- مالیات بیشتر مودیان مشاغل آذربایجان شرقی بدون رسیدگی قطعی شد
- ثبت جهانی ژئوپارک ارس از طریق یونسکو رسما اعلام شد
- به جای خودرو مدیر وارد کنیم
- برقراری مجدد بیمه بیش از چهار هزار نفر از قالیبافان آذربایجان شرقی
- امسال ۲۵ نقطه حادثه خیز در جادههای استان اصلاح می شود
- اجرای پروژه شهر سیب در آذربایجان شرقی
- ۴۰۰ هزار کارت سوخت در باجه های معطله پست منتظر دریافت از سوی مردم
- اصلاح قیمت خرید گندم در خودکفایی چه تاثیری دارد؟
- رشد تولید و ثبات اقتصادی نیازمند ایجاد امنیت و آرامش برای سرمایه گزاران است
- طرح ساماندهی مأموریت دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی مورد پذیرش دانشگاه پیام نور نیست
- برخی رشتههای دانشگاهی بازار کار ندارند
- حساب بانکی نوزادان برای ثبتنام در سجام و دریافت سهام به نام ولی کودک است