
مدیرعامل مجتمع مس سونگون:
ظرفیت اشتغال زایی مس سونگون به ۴۰ هزار نفر افزایش می یابد

مدیرعامل مجتمع مس سونگون گفت: مناطق پایین دست مجتمع مس سونگون را به تولید کاتد با اشتغال زایی بالغ بر ۳۰ الی ۴۰ هزار نفر اختصاص خواهیم داد.
به گزارش آذرتیتر به نقل از ایلنا ، معبود عباس زاده در نشست خبری مجتمع مس سونگون در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دستیابی به شاخص های توسعه مهم ترین و تنها تمایز و تفکر شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سونگون با مدیران قبلی است و در حالت کلی دستیابی به این توسعه با تلاش شبانه روزی همکاران مجموعه و بصورت همه جانبه محقق می شود.
وی ادامه داد: گفتمان توسعه یکی از شاخص های توسعه به حساب می آید و از آیتم های مختلفی چون رفتار، نگاه، نقش اساسی، وضعیت فعلی و آینده و اهمیت بازیگران و کنشگران اقتصادی تشکل می شود.
عباس زاده افزود: اگر این بازیگران و کنشگران اقتصادی هم جهت، هم رویکرد و در قالب ذهنیتی یکسان نباشند طبیعی است رفتار متفاوتی خواهیم دید؛ در ۶ ماه اخیر همین بازیگران و کنشگران اقتصادی کارگشای بسیاری از مسائل و مشکلات مجتمع مس سونگون بوده اند.
معبود عباس زاده با بیان اینکه مجتمع مس سونگون از سال ۱۳۶۸ شروع بکار کرده است و در سال ۱۳۸۵ و ۱۳۹۴ کنسانتره و فاز دوم مجتمع به ترتیب مورد بهره برداری قرار گرفته است؛ گفت: امروز نمی توانیم بگوییم ۱۰ سال بعد تجلی توسعه را نمایان خواهیم کرد چرا که این مسئله حیاتی است و برای تحقق یافتن این موضوع باید زمان مشخص و برش های زمانی طراحی شود.
وی تاکید کرد: توسعه کاتد بزرگترین محرک توسعه در زمان فعلی است و ضمن کنترل زمان باعث همراهی بازیگران و کنشگران اقتصادی داخلی و خارجی خواهد شد.
عباس زاده بیان کرد: مطابق آخرین آمار زمین شناسی آمریکا با ۷ درصد اکتشاف در رتبه ۶ جهان بودیم و با تلاش همکاران مجتمع مس سونگون در ماه های گذشته ۱ میلیارد تن منابع زمین شناسی زیاد شده است و به رتبه ۵ جهان دست یافته ایم.
مدیرعامل مجتمع مس سونگون تصریح کرد: در برنامه های پیش رو تلاش خواهیم کرد ۴۰۰ میلیون تن کاتد با صادرات ۴ هزار میلیارد تومان تولید شود ۱/۶ دهم صادرات کل استان آذربایجان شرقی است با اجرائی شدن این طرح ضمن افزایش ۱/۵ (یک و نیم) برابری صادرات مجتمع مس سونگون پیشتاز صادرات استان آذربایجان شرقی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه جغرافیایی و استحفاضی از ۶۲ کیلومتر به ۹۲ کیلومتر رسیده ایم و تا ۲۰۰ کیلومتر هم امکان توسعه وجود دارد مناطق پایین دست مجتمع مس سونگون را به تولید کاتد با اشتغال زایی بالغ بر ۳۰ الی ۴۰ هزار نفر اختصاص خواهیم داد.
معبود عباس زاده خاطرنشان کرد: رتبه اشتغال در مجتمع مس سونگون ۱/۲ است و به همین دلیل ظرفیت اشتغال شهرستان ورزقان با مرکز استان برابری دارد.
ارسال نظر
نمایش 1 - 14 از 27
- تربیت انسان های تک بعدی چالش پیش روی آموزش و پرورش 4 views
- اصلاحات قیام باید در عالم نسوان هم نفوذ پیدا نماید/نگاهی به دیدگاه شیخ محمد خیابانی درباره زنان 4 views
- گام های آسان برای تقویت حافظه 4 views
- گشایش روزنه امیدی در آموزش و پرورش 4 views
- ورنی بافی؛ هنر صنعتی نیازمند حمایت جدی 3 views
- ۵۰ درصد سطح زیر کشت محصولات کشور با معضل شوری مواجه هستند 3 views
- کاروان سوگواری تبریز در مسیر شام 2 views
- تثبیت جمعیت هشترود بعد از ۵۰ سال 2 views
- ابراز همدردی استاندار آذربایجان شرقی با دولت و ملت آذربایجان 2 views
- به جای خودرو مدیر وارد کنیم 2 views
- تولید کیف و کفش دست دوز از چرم ماهی قزل آلا در آذربایجان شرقی
- مالیات بیشتر مودیان مشاغل آذربایجان شرقی بدون رسیدگی قطعی شد
- ثبت جهانی ژئوپارک ارس از طریق یونسکو رسما اعلام شد
- به جای خودرو مدیر وارد کنیم
- برقراری مجدد بیمه بیش از چهار هزار نفر از قالیبافان آذربایجان شرقی
- امسال ۲۵ نقطه حادثه خیز در جادههای استان اصلاح می شود
- اجرای پروژه شهر سیب در آذربایجان شرقی
- ۴۰۰ هزار کارت سوخت در باجه های معطله پست منتظر دریافت از سوی مردم
- اصلاح قیمت خرید گندم در خودکفایی چه تاثیری دارد؟
- رشد تولید و ثبات اقتصادی نیازمند ایجاد امنیت و آرامش برای سرمایه گزاران است
- طرح ساماندهی مأموریت دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی مورد پذیرش دانشگاه پیام نور نیست
- برخی رشتههای دانشگاهی بازار کار ندارند
- حساب بانکی نوزادان برای ثبتنام در سجام و دریافت سهام به نام ولی کودک است