نمایش 1 - 14 از 27
- کاروان سوگواری تبریز در مسیر شام 10 views
- ریحانی دروغ را به صحنه میبرد 9 views
- از پوستر نمایش «لیلی و مجنون» رونمایی شد 8 views
- در برخی خانواده های ایرانی نگهداری سگ جایگزین فرزندآوری شده است 7 views
- تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان شرقی 7 views
- پیام توییتری امیرعبداللهیان برای مقامات کاخ سفید 7 views
- «نصفه شبی» بر روی صحنه تئاتر شهر تبریز 6 views
- بازیکن مصدوم تراکتور ۶ ماه از میادین دور خواهد بود 5 views
- ۱۱۱ کودک خیابانی تحت حمایت بهزیستی آذربایجان شرقی هستند 5 views
- نمایش «دروغ» روی صحنه رفت 5 views
- نمایش «دروغ» روی صحنه رفت
- ریحانی دروغ را به صحنه میبرد
- این جاده ناتنی است
- جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچه بان پایان یافت
- همایش علمی جبار باغچهبان در مرند برگزار شد
- اولین ارتباط من با تئاتر در مدرسه بود
- آخرین روز جشنواره تئاتر باغچهبان به پایان رسید
- رونمایی از ترجمه نمایشنامه “جنگل”
- افتتاحیه دومین جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچهبان مرند
- آغاز راه یک کارگردان جوان
- نامهربانی با یار مهربان
- این آمار لعنتی
- جدول برنامه های اجرایی جشنواره ی ملی تئاتر کودک و نوجوان باغچه بان منتشر شد

مرند میتواند به برند بین المللی زردآلو تبدیل شود

به گزارش آذرتیتر به نقل از مهر، علی جهانگیری، ظهر چهارشنبه در نخستین جشنواره زردآلوی شهرستان مرند که با حضور امام جمعه مرند و برخی از مسئولان در کاروانسرای یام برگزار شد، ابراز داشت: هدف از برگزاری جشنواره زردآلو، در واقع بهانهای برای تجلیل از تولید کشاورزی و باغداران است.
وی افزود: ۲۰ درصد تولید محصول زردآلو در استان آذربایجان شرقی و به ویژه شهرستان مرند تولید میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: مرند میتواند به برند بین المللی در تولید و صادرات محصول زردآلو تبدیل شود و این پتانسیل و ظرفیت در این شهرستان وجود دارد.
جهانگیری تاکید کرد: در سال تولید و این شرایط خاص تحریم، باید دست به دست هم داده و با مشارکت مردم، از تولید و تولیدکنندگان قدردانی کنیم چرا که موجب ارزش افزوده و افزایش صادرات کشور میشود.
وی خاطرنشان کرد: ممکلت را تولیدکنندگان و کشاورزان نگه داشته و اقتصاد آن را به حرکت در میآورند، براین اساس باید از صنعت کشاورزی حمایت شود.
رتبه ۱۱ آذربایجان شرقی در صادرات زردآلو
همچنین کارشناس مرکز تحقیقات کشاورزی استان آذربایجان شرقی در ادامه این جشنواره گفت: بزرگ ترین مرکز تحقیقات کشاورزی در زمینه زردآلو در استان آذربایجان شرقی است که تاکنون ۱۵۰ نوع ژنتیک در این مرکز مورد بررسی قرار گرفته است.
دژم پور با اشاره به معرفی ارقام جدید و اصلاح شده زردآلو تصریح کرد: سال گذشته ۶ رقم و امسال هم ۵ رقم جدید زردآلو ثبت کشوری شد.
وی تاکید کرد: ارقام پربار و پیوندی هنوز جای خود را در استان و منطقه پیدا نکرده است و از این ارقام زردآلو به نحو احسن استفاده نمی شود.
کارشناس مرکز تحقیقات کشاورزی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی سومین تولیدکننده زردآلو در کشور است، عنوان کرد: علیرغم دارا بودن رتبه سوم کشوری اما در زمینه صادرات رتبه ۱۱ ام را در اختیار داریم که به دلیل تلف شدن محصول در جریان انتقال بوده و تحقیقاتی نیز در این مورد صورت گرفته تا عیوب آن برطرف شود.
دژم پور اذعان داشت: بسته بندی و کارگاه های فرآوری و خشکبار زردآلو در استان آذربایجان شرقی سنتی است که باید روی آن سرمایه گذاری شده و به حالت مدرن تبدیل شود.
اجرای سرود توسط استاد اسفندیار قره باغی، اجرای برنامه آشیق ها، شعرخوانی وتجلیل از باغداران نمونه از جمله دیگر برنامههای این جشنواره بود.
نمایشگاه انواع محصولات زردآلو شهرستان مرند و کمپ عشایری نیز در حاشیه این جشنواره برپا شده و به مدت یک هفته دایر خواهد بود.
ارسال نظر