نمایش 1 - 14 از 27
- کاروان سوگواری تبریز در مسیر شام 10 views
- ریحانی دروغ را به صحنه میبرد 9 views
- از پوستر نمایش «لیلی و مجنون» رونمایی شد 8 views
- در برخی خانواده های ایرانی نگهداری سگ جایگزین فرزندآوری شده است 7 views
- تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان شرقی 7 views
- پیام توییتری امیرعبداللهیان برای مقامات کاخ سفید 7 views
- «نصفه شبی» بر روی صحنه تئاتر شهر تبریز 6 views
- بازیکن مصدوم تراکتور ۶ ماه از میادین دور خواهد بود 5 views
- ۱۱۱ کودک خیابانی تحت حمایت بهزیستی آذربایجان شرقی هستند 5 views
- نمایش «دروغ» روی صحنه رفت 5 views
- نمایش «دروغ» روی صحنه رفت
- ریحانی دروغ را به صحنه میبرد
- این جاده ناتنی است
- جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچه بان پایان یافت
- همایش علمی جبار باغچهبان در مرند برگزار شد
- اولین ارتباط من با تئاتر در مدرسه بود
- آخرین روز جشنواره تئاتر باغچهبان به پایان رسید
- رونمایی از ترجمه نمایشنامه “جنگل”
- افتتاحیه دومین جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچهبان مرند
- آغاز راه یک کارگردان جوان
- نامهربانی با یار مهربان
- این آمار لعنتی
- جدول برنامه های اجرایی جشنواره ی ملی تئاتر کودک و نوجوان باغچه بان منتشر شد

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت:
پژوهش های دانشگاهها در بخش کشاورزی باید مساله محور باشد

به گزارش آذرتیتر، اکبر فتحی در جلسه شورای هماهنگی سازمان که در محل اتاق جلسه سازمان برگزار شد ضمن بیان این مطلب افزود: نقش موثر دانشگاهها در بخش کشاورزی و صنعت باید مساله محور و تقاضا محور باشد. در حال حاضر این نقش را در بخش کشاورزی، مراکز تحقیقاتی و مطالعاتی داخل مجموعه برعهده دارند، این مراکز با عناوین ملی که در استان آذربایجان شرقی مستقر هستند و مراکز مطالعاتی استانی به فعالیتهای تحقیقاتی مشغولند.
وی با اشاره به این که مراکز تحقیقاتی و متولیان بخش کشاورزی باید با هم هماهنگ بوده و ارتباط فیمابین تقاضا محور باشد گفت: پژوهش های تحقیقاتی باید تقاضا محور و در راستای رفع مشکلات و تامین نیازهای موجود این بخش باشد، بخش خصوصی و فعالین کشاورزی بایستی تقاضاهای پژوهشی خود را به مراکز تحقیقاتی تحویل دهند و این درخواست ها توسط مراکز تحقیاتی عینیت و اجرایی شوند.
فتحی ادامه داد: خلاء بین دانشگاه و مراکز صنعتی و تولیدی را مراکز تحقیقاتی پر می کنند، در این راستا بایستی فرآیند اجرایی مناسب تعریف و برای تحقق این امر و ایجاد ارتباط راهکار مناسب ارائه شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با تاکید بر اینکه نیازها و کمبودها ما را وادار به کارهای تحقیقاتی می کند، اظهار نمود: متاسفانه ما از بعضی از کارهایی که باید انجام می شد فاصله داریم، بایستی تعامل و ارتباط بین مراکز تحقیقاتی و اجرایی از بین رفته و بخش خصوصی را به این قسمت سوق دهیم.
وی با خاطرنشان ساختن این موضوع که اولویت های پژوهشی تشکل ها بسیار مهم است گفت: نظام صنفی کشاورزی ، خانه کشاورز و اتحادیه های کشاورزی باید به نمایندگی از کشاورزان درخواست ها و تقاضاهای پژوهشی را از بخش خصوصی دریافت و به مراکز تحقیقاتی ارائه نمایند تا پس از انجام مراحل مطالعاتی، نتایج به بهره برداران بخش ارائه شود.
فتحی درخصوص فلسفه تشکیل شورای هماهنگی وزارت جهادکشاورزی افزود: همه ما نمایندگان بخش کشاورزی هستیم، باید بصورتی عمل نماییم تا هماهنگی های لازم به عمل آمده و تمهیدات لازم در جهت تسهیل امورات بهره برداران بخش در راستای رشد و توسعه پایدار بخش فراهم گردد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به سفر قریب الوقوع اعضای کمیسیون کشاورزی، منابع طبیعی و آب وزارت جهادکشاورزی به استان آذربایجان شرقی این مهم را فرصتی مغتنم برای جمع آوری درخواست ها و پیشنهادات مربوط به تامین اعتبار ستاد احیاء دریاچه ارومیه و سایر موانع و معضلات موجود در بخش کشاورزی استان دانست و تصریح نمود: دریافت پیشنهادات و تقاضاهای پژوهشی و بحث و گفتگو در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و تبدیل آن به مفاد قانونی می تواند کمک شایانی در راستای رونق و پویایی کشاورزی استان نماید.
ارسال نظر