نمایش 1 - 14 از 27
- کاروان سوگواری تبریز در مسیر شام 10 views
- ریحانی دروغ را به صحنه میبرد 9 views
- از پوستر نمایش «لیلی و مجنون» رونمایی شد 8 views
- تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان شرقی 7 views
- پیام توییتری امیرعبداللهیان برای مقامات کاخ سفید 7 views
- «نصفه شبی» بر روی صحنه تئاتر شهر تبریز 6 views
- در برخی خانواده های ایرانی نگهداری سگ جایگزین فرزندآوری شده است 6 views
- «نازم این مهمان که بیرون کرد صاحب خانه را» 5 views
- بازیکن مصدوم تراکتور ۶ ماه از میادین دور خواهد بود 5 views
- مسئولان عامل عقب ماندگی شهرستان اهر هستند 5 views
- نمایش «دروغ» روی صحنه رفت
- ریحانی دروغ را به صحنه میبرد
- این جاده ناتنی است
- جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچه بان پایان یافت
- همایش علمی جبار باغچهبان در مرند برگزار شد
- اولین ارتباط من با تئاتر در مدرسه بود
- آخرین روز جشنواره تئاتر باغچهبان به پایان رسید
- رونمایی از ترجمه نمایشنامه “جنگل”
- افتتاحیه دومین جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچهبان مرند
- آغاز راه یک کارگردان جوان
- نامهربانی با یار مهربان
- این آمار لعنتی
- جدول برنامه های اجرایی جشنواره ی ملی تئاتر کودک و نوجوان باغچه بان منتشر شد

اتهام آمریکا درباره حضو سرکرده گروه تروریستی القاعده در ایران

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تکرار ادعای مطرح و اتهامات واشنگتن علیه نفوذ منطقه ای تهران، تهران را متهم به حضور سرکرده گروه تروریستی القاعده کرد.
به گزارش آذرتیتر به نقل از تابناک، عصر چهارشنبه به وقت محلی، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشستی خبری در واشنگتن مدعی شد: سیف العدل، سرکرده جدید گروه تروریستی القاعده در ایران حضور دارد.
برخی منابع خبری، با انتشار گزارشی به نقل از تعدادی کارشناس و نسبت دادن آن به سازمان ملل، مدعی حضور سیف العدل مصری که گفته می شود، پس از کشته شدن ایمن الظواهری سرکرده گروه القاعده شده، در ایران شده اند.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز بدون ارائه هیچ مدرک و سندی ادعا کرد: ارزیابی ما با سازمان ملل درباره حضور سیف العدل در ایران، مطابقت دارد.
وی با تکرار اتهامات علیه ایران مدعی شد: ارائه پناهگاه به القاعده، یکی دیگر از حمایتهای گسترده ایران از تروریسم و فعالیتهای بی ثبات کننده در خاورمیانه و فراتر از آن است.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین درباره ادعای سنتکام، مبنی بر سرنگونی یک پهپاد ایرانی در سوریه مدعی شد: ما متعهد به محافظت از مردم و منافع خود هستیم و به این تعهد عمل خواهیم کرد.
“سنتکام” فرماندهی مرکزی آمریکا، مدعی شد، یک فروند پهپاد ایرانی را بر فراز یکی از پایگاه های نظامیان اشغالگر آمریکایی در شرق سوریه سرنگون کرده است.
ارسال نظر