نمایش 1 - 14 از 27
- کاروان سوگواری تبریز در مسیر شام 9 views
- ریحانی دروغ را به صحنه میبرد 9 views
- از پوستر نمایش «لیلی و مجنون» رونمایی شد 8 views
- در برخی خانواده های ایرانی نگهداری سگ جایگزین فرزندآوری شده است 8 views
- تبریز پنج سال بعد با تنش آبی مواجه می شود 6 views
- «نصفه شبی» بر روی صحنه تئاتر شهر تبریز 6 views
- نمایش «دروغ» روی صحنه رفت 6 views
- بازیکن مصدوم تراکتور ۶ ماه از میادین دور خواهد بود 6 views
- پیام توییتری امیرعبداللهیان برای مقامات کاخ سفید 6 views
- تعریض اتوبان کسایی تسکین موقت است 6 views
- نمایش «دروغ» روی صحنه رفت
- ریحانی دروغ را به صحنه میبرد
- این جاده ناتنی است
- جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچه بان پایان یافت
- همایش علمی جبار باغچهبان در مرند برگزار شد
- اولین ارتباط من با تئاتر در مدرسه بود
- آخرین روز جشنواره تئاتر باغچهبان به پایان رسید
- رونمایی از ترجمه نمایشنامه “جنگل”
- افتتاحیه دومین جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچهبان مرند
- آغاز راه یک کارگردان جوان
- نامهربانی با یار مهربان
- این آمار لعنتی
- جدول برنامه های اجرایی جشنواره ی ملی تئاتر کودک و نوجوان باغچه بان منتشر شد

تولید ۵۶۰ تن سماق در پایتخت سماق کشور

به گزارش آذرتیتر به نقل از ایسنا، احد طایری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هوراند یکی از مهمترین قطبهای تولید سماق در کشور بوده و سماق این شهرستان در دل جنگلهای ارسباران تولید شده و به عنوان مرغوبترین سماق کشور محسوب میشود، افزود: عملکرد این محصول ۰٫۸ تن در هکتار برآورد شده است.
وی با بیان اینکه سماق در این شهرستان به مساحت کل۷۰۰ هکتار وجود دارد که از این مقدار ۵۵۰ هکتار بهصورت جنگلی و ۱۵۰ هکتار بهصورت دستی کاشته میشود، افزود: سماق هوراند از لحاظ کیفیت، رنگ و طعم در رتبه اول کشور قرار دارد و سماق تولیدی در کارگاههای سماق کوبی موجود در منطقه که به پنج کارگاه افزایش یافته در شرایط بهداشتی فرآوری و بسته بندی میشود.
وی ادامه داد: با تلاش کارشناسان مرکز جهادکشاورزی چهاردانگه، درسال ۹۷ نمونههایی از ارقام پربار و با کیفیت منطقه شناسایی و به موسسه بیوتکنولوژی کشاورزی استان انتقال یافت و با تلاش محققان این موسسه، برای اولین بار در کشور، کشت بافت سماق انجام شد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان هوراند افزود: امسال اولین نمونه از نهالهای کشت بافت سماق تولید و برای کشت در منطقه، به مرکز چهاردانگه منتقل شده و پس از آدابته شدن با شرایط محیطی، در باغ الگویی سماق به مساحت یک هکتار در روستای آقبراز کشت شد.
وی ابراز امیدواری کرد که با این تلاش و همراهی در زمینه تولید قدم مثبتی برداشته شده و اراضی شیبدار منطقه نیز به باغهای سماق تبدیل شود تا هم از بعد اقتصادی و همچنین در راستای جلوگیری از فرسایش خاک قدمهایی برداشته شود.
وی با بیان اینکه سماق به لحاظ ارزش غذایی و دارویی، یکی از محصولات منحصر به فرد بخش چهاردانگه از توابع شهرستان هوراند است و این شهرستان را به پایتخت سماق کشور تبدیل کرده است، افزود: بخش عمده این محصول از طریق خشک کردن و فرآوری در کارگاههای سماق کوبی فعال در منطقه، به بازارهای هدف عرضه میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، به گفته طایری، عملیات برداشت محصول سماق از اواخر مردادماه آغاز و تا پایان این فصل ادامه خواهد داشت.
ارسال نظر