نمایش 1 - 14 از 27
- شانزدهمین جشنواره تئاتر کوتاه ارسباران به کار خود پایان داد 49 views
- اجراهای نخستین روز جشنواره تئاتر کوتاه ارسباران پایان یافت 13 views
- تیم والیبال شهرداری ارومیه یک بازیکن از ایلخچی به خدمت گرفت 11 views
- مداح نام آشنای اردبیل درگذشت 7 views
- مردی که برای مدارس صندلی می سازد 7 views
- کاروان سوگواری تبریز در مسیر شام 7 views
- دومین روز از شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران پایان یافت 6 views
- نیمی از اعتبارات بازسازی مناطق زلزلهزده آذربایجانشرقی تخصیص یافت 5 views
- به تئاتر محقر عادت کرده ایم 5 views
- جاذبه های گردشگری کلیبر 4 views
- خط انتقال آب هوراند ۷۰ درصد پیشرفت دارد
- مس سونگون مکلف به احداث تصفیه خانه است
- جشنواره سراسری تئاتر ارسباران، برگزیدگانش را معرفی کرد
- شانزدهمین جشنواره تئاتر کوتاه ارسباران به کار خود پایان داد
- به تئاتر محقر عادت کرده ایم
- دستگیری سارقان حرفه ای در مراغه
- دومین روز از شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران پایان یافت
- اجراهای نخستین روز جشنواره تئاتر کوتاه ارسباران پایان یافت
- شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران شروع به کار کرد
- ستون هایی که لرزید، سقفی که نریخت
- تعطیلی کافه تئاتر شهر تبریز با دستور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی
- دو انتصاب جدید در جشنواره تئاتر کوتاه ارسباران
- نقش معدن در محرومیت زدایی آذربایجان شرقی ملموس میشود

۹۰ هکتار مزرعه پرورش آرتمیا در آذربایجان شرقی راه اندازی میشود

به گزارش آذرتیتر به نقل از تسنیم، قاسم جعفروند ، با اشاره به اجرای طرح توسعه پرورش آرتمیا، اظهار داشت: در سال گذشته سه منطقه از استان از جمله رحمانلوی شهرستان عجبشیر، شرفخانه شهرستان شبستر و دشت تبریز (شهرستان اسکو) برای این منظور در نظر گرفته شد؛ چراکه در حاشیه دریاچه ارومیه تنها مجوز پرورش داده میشود و اجازه برداشت از خود دریاچه داده نمیشود.
جعفروند با بیان اینکه آرتمیا جهت تغذیه لارو موجوداتی مانند میگو، خاویار و ماهیان زینتی استفاده شده که به توده زنده آن بیوماس و به تخم آرتمیا سیست گفته میشود ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ طرح رحمانلو با سرمایهگذاری بخش خصوصی در مساحتی به وسعت ۵۰ هکتار و توان تولید سالانه ۳۰ تن بیوماس و ۴ تن سیست در سال، همچنین طرح شرفخانه شبستر در مساحتی به وسعت ۴۰ هکتار و با توان تولید ۲۰ تن بیوماس و ۳ تن سیست در سال با سرمایهگذاری شهرداری منطقه و به لحاظ پتانسیل بالقوه منطقه طرح دشت تبریز با امکانات زهکشی و چاههای موجود و استخرهای آماده در برنامه کاری برای شروع عملیات اجرایی شیلات استان قرار دارد.
مدیرکل شیلات آذربایجان شرقی تأکید کرد: تنها با راهاندازی تمام ظرفیت دو پروژه رحمانلو و شرفخانه ۲۰ در صد از میزان واردات سیست به کشور کاسته خواهد شد.
وی طرح معرفی مناطق مستعد به متقاضیان سرمایهگذاری و تسهیل و رفع موانع را مورداشاره قرارداد و گفت: برای سرعت بخشیدن به امر سرمایهگذاری در بخش شیلات و امور آبزیان برای معرفی مناطق مستعد به متقاضیان و تسهیل و رفع موانع سرمایهگذاری در این بخش تلاشهای زیادی شده است.
جعفروند ادامه داد: با هماهنگی سایر ادارات و ارگانهای مرتبط، شناسایی ۵۱ مورد منطقه مستعد برای سرمایهگذاری در بخش آبزیپروری در حاشیه رودخانه مرزی ارس به وسعت ۵۹۰ هکتار در شهرستان جلفا موردبررسی سرمایهگذاری و مطالعه قرارگرفته و بهپایان رسیده است اما این طرح در محدوده شهرستان خداآفرین کماکان ادامه دارد.
وی با اشاره به توسعه بازارهای نوین محصولات شیلاتی، ابراز داشت: حمایت از مراکز عرضه زنده و ایجاد مراکز عرضه زنده و حمایت از رستورانهای خاص آبزیان از پروژههای اصلی توسعه بازار مصرف در داخل استان است.
مدیرکل شیلات آذربایجان شرقی افزود: جهت تکمیل زنجیره تولید برنامههایی در حال اجراست که محصولات شیلاتی را از مزرعه تا سفره پوشش میدهد. در سال جهش تولید توجه جدی برای سرمایهگذاری در صنایع فرآوری و بستهبندی معطوف شده است تا ازلحاظ اقتصادی ارزشافزوده ایجاد شود و هم زمینههای صادراتی را فراهم نماییم
ارسال نظر