
ضریب امنیت تبریزدر بالاترین سطح قرار دارد

به گزارش آذرتیتر، بهروز مهدوی در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن اشاره به سالروز قیام مشروطه و نقش تبریز در جریان های اجتماعی و سیاسی گفت: در طول تاریخ تبریز در اکثر جریان ها به عنوان یک شهر تاثیرگذار عمل کرده و امروزه امنیت و آرامش حاکم در این شهر نیز در سایه پیشنه تاریخی و جایگاه اجتماعی است.
فرماندار تبریز با اشاره به ضریب امنیت بالا در تبریز گفت؛ در سایه اعتقادات و نهادینه شدن ارزش های معنوی در بین مردم ، تبریز یکی از شهرستان های دارای ظریب امنیتی بالا در سطح کشور است.
وی با اشاره به سهم پنج درصدی تبریز از مساحت استان گفت: ۴۵ درصد جمعیت استان در این شهر قرار دارد ولی در تقسیم اعتبارات استانی متاسفانه به جمعیت آن توجه نمی شود. و این امر در رفع مشکلات تاثیر مسقیم دارد.
وی در ادامه از افزایش ۲۰ درصدی اعتبارات تملک دارایی شهرستان تبریز نسیت به سال قبل خبر داد و افزود: در هفته دولت ۲۰۰ طرح با اعتباری بالغ بر ۳۳۵ میلیارد افتتاح خواهد شد.
فرماندار تبریز با اشاره به حساسیت و اهمیت انتخابات پیش رو گفت: همه سعی و تلاش مان را در راستای برگزاری انتخابات سالم انجام خواهیم داد و همچنین با افرادی که دست به تبلیغات زود هنگام بزنند برخورد خواهد شد.
وی تصریح کرد: برای جلوگیری از افزایش ترافیک در تبریز، از دوم شهریور ماه طرح زوج و فرد اجرا خواهد شد البته این طرح در ابتدا به صورت ارشادی خواهد بود و از ۱۵ مهرماه به صورت رسمی آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به اتمام طرحهای عمرانی در حال اجرا در تبریز گفت: ما همچنان بر اتمام طرح ها تاکید کردیم و می کنیم و لازم است اگر طرح عمرانی شروع شود باید به اتمام برسد.
ارسال نظر