نمایش 1 - 14 از 27
- کاروان سوگواری تبریز در مسیر شام 11 views
- تراکتور مالک بومی می خواهد 9 views
- بلیت فروشی دیدار تراکتور – استقلال آغاز شد 9 views
- شانزدهمین جشنواره تئاتر کوتاه ارسباران به کار خود پایان داد 8 views
- در برخی خانواده های ایرانی نگهداری سگ جایگزین فرزندآوری شده است 7 views
- شهردار تبریز، مهمان لیلی و مجنون 7 views
- مراغه دومین شهر از نظر حاشیهنشینی در آذربایجانشرقی است 6 views
- اصغر یوسفینژاد؛ ترور نافرجام يك فيلمساز 6 views
- از پوستر نمایش «لیلی و مجنون» رونمایی شد 5 views
- فروشندگان سکه تقلبی در مرند دستگیر شدند 5 views
- فروشندگان سکه تقلبی در مرند دستگیر شدند
- مدارس شهرستانهای تبریز و اسکو برای سومین روز پیاپی غیرحضوری است
- نمایش «دروغ» روی صحنه رفت
- ریحانی دروغ را به صحنه میبرد
- این جاده ناتنی است
- جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچه بان پایان یافت
- همایش علمی جبار باغچهبان در مرند برگزار شد
- اولین ارتباط من با تئاتر در مدرسه بود
- آخرین روز جشنواره تئاتر باغچهبان به پایان رسید
- رونمایی از ترجمه نمایشنامه “جنگل”
- افتتاحیه دومین جشنواره سراسری تئاتر کودک و نوجوان باغچهبان مرند
- آغاز راه یک کارگردان جوان
- نامهربانی با یار مهربان

ضریب امنیت تبریزدر بالاترین سطح قرار دارد

به گزارش آذرتیتر، بهروز مهدوی در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن اشاره به سالروز قیام مشروطه و نقش تبریز در جریان های اجتماعی و سیاسی گفت: در طول تاریخ تبریز در اکثر جریان ها به عنوان یک شهر تاثیرگذار عمل کرده و امروزه امنیت و آرامش حاکم در این شهر نیز در سایه پیشنه تاریخی و جایگاه اجتماعی است.
فرماندار تبریز با اشاره به ضریب امنیت بالا در تبریز گفت؛ در سایه اعتقادات و نهادینه شدن ارزش های معنوی در بین مردم ، تبریز یکی از شهرستان های دارای ظریب امنیتی بالا در سطح کشور است.
وی با اشاره به سهم پنج درصدی تبریز از مساحت استان گفت: ۴۵ درصد جمعیت استان در این شهر قرار دارد ولی در تقسیم اعتبارات استانی متاسفانه به جمعیت آن توجه نمی شود. و این امر در رفع مشکلات تاثیر مسقیم دارد.
وی در ادامه از افزایش ۲۰ درصدی اعتبارات تملک دارایی شهرستان تبریز نسیت به سال قبل خبر داد و افزود: در هفته دولت ۲۰۰ طرح با اعتباری بالغ بر ۳۳۵ میلیارد افتتاح خواهد شد.
فرماندار تبریز با اشاره به حساسیت و اهمیت انتخابات پیش رو گفت: همه سعی و تلاش مان را در راستای برگزاری انتخابات سالم انجام خواهیم داد و همچنین با افرادی که دست به تبلیغات زود هنگام بزنند برخورد خواهد شد.
وی تصریح کرد: برای جلوگیری از افزایش ترافیک در تبریز، از دوم شهریور ماه طرح زوج و فرد اجرا خواهد شد البته این طرح در ابتدا به صورت ارشادی خواهد بود و از ۱۵ مهرماه به صورت رسمی آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به اتمام طرحهای عمرانی در حال اجرا در تبریز گفت: ما همچنان بر اتمام طرح ها تاکید کردیم و می کنیم و لازم است اگر طرح عمرانی شروع شود باید به اتمام برسد.
ارسال نظر